ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 14 Φεβρουαρίου 2018

Με μία σειρά αιτημάτων “επισκέφτηκαν” το βράδυ της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα τα μέλη του συλλόγου κτηνοτρόφων Νομού Καβάλας παρουσία του προέδρου Νίκου Δημόπουλου. Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν τόσο οι 3 κυβερνητικοί βουλευτές Γιώργος Παπαφιλίππου, Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Κώστας Μορφίδης όσο και ο συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα Θόδωρος Μπόνος.

Οι βασικοί άξονες των κτηνοτρόφων ήταν οι εξής :

Θέμα γάλακτος και κρέατος σε σχέση με τον ΕΦΕΤΚ οινόχρηστες εκτάσεις των κτηνοτρόφων Ασφαλιστικός φορέας Μετακλητοί υπάλληλοι Κόστος προσωπικής εργασίας Βοσκοτόπια και πριμοδοτήσεις από το δημόσιο. Οι βουλευτές δεσμεύτηκαν να στηρίξουν την προσπάθεια για εκπλήρωση των βασικών αξόνων των κτηνοτρόφων ενώ μεταξύ άλλων ο κ. Εμμανουηλίδης τόνισε πως πρέπει να γίνουν ομάδες κτηνοτρόφων τις οποίες και θα στηρίξουμε. Αν δεν το κάνουμε θα είμαστε υπόλογοι.

Για να συμπληρώσει και ο κ. Παπαφιλίππου πως θα υπάρξει ακόμα μία συνάντηση με τους κτηνοτρόφους σύντομα, ενώ όρισε επίσης ως Πιθανή ημερομηνία μετά το πασχα έτσι ώστε να βρεθεί και μία λύση για την έλλειψη του κτηνιάτρου στην Π.Ε Καβάλας.

Εν κατακλείδι συζητήθηκε και το θέμα με τα αμνοεριφια ενόψει του Πάσχα, με τον αθέμιτο ανταγωνισμό σουπερ παρκετ και παραγωγων-κρεοπωλων.

 

Share

About Author

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΦΗ

(0) Readers Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: