ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 14 Φεβρουαρίου 2018

Επιμελητήριο και φορείς στις εκθέσεις των Βαλκανίων. Έφτασε η ώρα των βαλκανικών εκθέσεων τουρισμού για όλους τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Η πρώτη από τις τρεις βαλκανικές εκθέσεις αρχίζει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και πρόκειται για την τουριστική διοργάνωση της Σόφιας. Την ερχόμενη εβδομάδα και τις ίδιες περίπου ημερομηνίες, 22 έως 25 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθούν οι εκθέσεις στο Βελιγράδι και στο Βουκουρέστι.

Όλοι επιθυμούν να δώσουν το παρόν εάν είναι δυνατόν και στις τρεις εκθέσεις. Κάτι όμως που δεν είναι εύκολο. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον καταγράφεται για την έκθεση της Σόφιας και του Βουκουρεστίου και μικρότερο για την έκθεση του Βελιγραδίου. Χθες έληξε η προθεσμία του Επιμελητηρίου σχετικά με τις δικές του επιχειρηματικές αποστολές σε Βελιγράδι και Βουκουρέστι.

Το ενδιαφέρον χθες το πρωί δεν ήταν μεγάλο. Φαίνεται ωστόσο ότι ο Επιμελητήριο θα πραγματοποιήσει και τις δύο επιχειρηματικές αποστολές είτε με φυσικά πρόσωπα επιχειρηματιών επαγγελματιών, είτε με προϊόντα παραγόμενα στην περιοχή μας. Εάν χρειαστεί, τότε το Επιμελητήριο θα δώσει μικρή παράταση στην προθεσμία που έληξε χθες.

Ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης θα βρίσκεται και στις τρεις βαλκανικές εκθέσεις. Θα παραστεί δηλαδή στην έκθεση της Σόφιας, αμέσως μετά θα βρεθεί στην έκθεση του Βουκουρεστίου και θα ολοκληρώσει τις παρουσίες του με την έκθεση του Βελιγραδίου. Πρόθεση του κ. Αντωνιάδη είναι η περιφέρεια ΑΜΘ να πραγματοποιήσει ειδικό γεγονός προβολής στην έκθεση του Βουκουρεστίου και με την ευκαιρία της εκθέσεως στο Βελιγράδι να προσκαλέσει δημοσιογράφους από την ίδια χώρα ώστε να βρεθούν τον Ιούνιο σε Καβάλα και Θάσο.

 

Share

About Author

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΦΗ

(0) Readers Comments

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: