Καλοκαιρινή Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας με το FLAURIMBA DUO

Tην ΤΡΙΤΗ 21 Ιουνίου 2016 (Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής), στις 9 το βράδυ στην Παραλία του ΚΤΕΛ, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας διοργανώνει την καθιερωμένη Καλοκαιρινή Συναυλία των Μουσικών Συνόλων του με ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και όλες τις μουσικές προτιμήσεις.

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ (διεύθυνση: Χρήστος Κόζαλης), η ΑΚΟΡΝΤΕΟΝΑΤΑ (διεύθυνση: Παύλος Ξανθόπουλος), η YOUNG POWER ORCHESTRA (διεύθυνση: Christopher Baka), και η βραδιά θα κλείσει με το ΣΥΝΟΛΟ ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (επιμέλεια: Μανώλης Παργεντάκης).

Εκτός από τα σύνολά μας, όμως, φέτος σας επιφυλάσσουμε μία ιδιαίτερη έκπληξη, αφού θα έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε στο κοινό μας ως προσκεκλημένους καλλιτέχνες το διεθνές σύνολο FLAURIMBA DUO – έναν ασυνήθιστο συνδυασμό που θα απολαύσουμε για πρώτη φορά στην Καβάλα. Εκεί, η Καβαλιώτισσα Ρεβέκκα Μελετιάδου (φλάουτο) θα μας συστήσει την περιζήτητη σολίστ κρουστών Pui Yee Foo (μαρίμπα), σε ένα θεσπέσιο μείγμα σαγηνευτικών και εκρηκτικών ήχων που θα μας συναρπάσουν.

Η Ρεβέκκα Μελετιάδου ξεκίνησε μαθήματα φλάουτου στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας. Αφού κέρδισε πανελλήνιες διακρίσεις, μετά το Λύκειο συνέχισε τις σπουδές της στο Βέλγιο. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους από το Lemmensinstituut της πόλης Leuven. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια με σολίστ και παιδαγωγούς παγκοσμίου φήμης, και πλέον διδάσκει φλάουτο σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Βελγίου και ταυτόχρονα εμφανίζεται σε συναυλίες.

Η Pui Yee Foo είναι μία βιρτουόζος της μαρίμπας και του βιμπράφωνου με φανταστική σκηνική παρουσία και ιδιαίτερα εκφραστική ερμηνεία. Μετά τις σπουδές της στο Χονγκ-Κονγκ, σπούδασε στο Βέλγιο και στο Λονδίνο, αποσπώντας όλα τα πτυχία της με τις υψηλότερες διακρίσεις. Έχει κερδίσει πολλούς πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, έχει παρουσιαστεί σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, και έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 20 χώρες του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.flaurimba.com – σας περιμένουμε για μία υπέροχη βραδιά!

Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ.                                    Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.

Χαράλαμπος Κουφατζής                                         Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος

945bce70-27b3-4039-b053-ff7e73679f32

3acb3436-7dfd-4eee-a902-b321b05e1a1d

491f76e0-581f-4b9e-b34f-0006838df6a1

bbe3a982-bd4c-4efb-9aa4-5e42fd8262ea

Print Friendly

Share

About Author

websys