Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα | Προβληματισμός για τον οδικό άξονα Ε 61 στο δημοτικό συμβούλιο (video)

Δημοσιευμένες

ενεργοποιημένο

Το θέμα της κατασκευής του οδικού άξονα Ε61 που ενώνει τη Δράμα με την Καβάλα συζητήθηκε έντονα χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλα.Μετά από αίτημα της «Εγνατία Οδού» να επιτραπεί από το Δημοτικό Συμβούλιο η διάνοιξη δρόμου για την διενέργεια δειγμάτων από το υπέδαφος στη περιοχή Σταυρού – Αμυγδαλεώνα  . Στην συνεδρίαση μίλησαν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης, η δασάρχης Καβάλας, Ζωή Γεωργούση, καθώς επίσης και , εκπρόσωποι της Εγνατία Οδός Α.Ε. . Τελικά μετά από πρόταση της κ. Τσανάκα αποφασίστηκε να επανέλθουν τα στελέχη της Εγνατίας στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μία  καλύτερη  πρόταση .

Συνεχίστε να διαβάζετε
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × three =

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαίδευση για μεταπτυχιακούς φοιτητές της Ελληνικής Πυροσβεστικής Ακαδημίας στις εγκαταστάσεις της Energean

Δημοσιευμένες

ενεργοποιημένο

Η ασφάλεια αποτελεί πάντα ύψιστη προτεραιότητα και η Energean είχε την χαρά να φιλοξενήσει για εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις της συμπολίτες μας που διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην προστασία του κοινωνικού ιστού. Πιο συγκεκριμένα, δεκατρείς ενεργοί πυροσβέστες και αστυνομικοί που φοιτούν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών» είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εκπαιδευθούν σε πραγματικές συνθήκες παραγωγής και επεξεργασίας υδρογονανθράκων στις χερσαίες εγκαταστάσεις της Energean στη Νέα Καρβάλη Καβάλας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται από τη Σχολή Πυροσβεστών της Ελληνικής Πυροσβεστικής Ακαδημίας, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το οποίο, όπως είναι γνωστό, η Energean διατηρεί ευρεία και σταθερή συνεργασία. Αντικείμενο της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης αποτέλεσαν οι κανόνες ασφαλείας, η γενική περιγραφή εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων και η ξενάγηση σε αυτές, η περιγραφή και επίδειξη της Αίθουσας Ελέγχου, οι διαδικασίες αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης και η επίδειξη του εξοπλισμού. Στην ενημέρωση των μεταπτυχιακών φοιτητών από πλευράς της εταιρείας συμμετείχαν οι Π. Γιωτόπουλος (Τεχνικός Ασφαλείας), Σ. Δημητριάδης (Επόπτης Λειτουργίας Χερσαίων Εγκαταστάσεων), Χ. Πολυχρόνης (Εργοδηγός Λειτουργίας Χερσαίων Εγκαταστάσεων) και Π.Καρατόκης (Μηχανικός Περιβάλλοντος). Τους μεταπτυχιακούς φοιτητές συνόδευε ο αναπληρωτής καθηγητής Ν. Κόκκινος, ως εκπρόσωπος του Τμήματος Τεχνολογίας Πετρελαίου – Φυσικού Αερίου και Μηχανολογίας του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Τη γενική ευθύνη της εκπαιδευτικής επίσκεψης είχε ο Διευθυντής Ασφαλείας, Υγείας και Περιβάλλοντος της Energean κ. Βασίλης Τσέτογλου.

Συνεχίστε να διαβάζετε

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυναμικό “παρών” από τις σχολικές καθαρίστριες και στάση Διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Καβάλας (Video + Φωτογραφίες)

Δημοσιευμένες

ενεργοποιημένο

Με κεντρικό σύνθημα το “Εμείς κρατάμε σχολεία καθαρά, εσείς φροντίστε να έχουμε δουλειά” οι σχολικές καθαρίστριες του Νομού Καβάλας πέρασαν ένα δυναμικό μήνυμα προς τους αρμόδιους πραγματοποιώντας στάση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Καβάλας και αποκλείοντας την κυκλοφορία για 2 ώρες από την Οδό Κύπρου. Στην συνέχεια θα πραγματοποιήσουν κατάληψη και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ενώ στο πλευρό τους βρίσκονται και αρκετά σωματεία εργαζομένων. 

Συνεχίστε να διαβάζετε

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη | Βρισιές και χτυπήματα από δεκάδες άτομα

Δημοσιευμένες

ενεργοποιημένο

Άγρια επίθεση από εξοργισμένο πλήθος δέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Δήμαρχος βρέθηκε στις εκδηλώσεις της Γενοκτονίας των Ποντίων στην περιοχή του Λευκού Πύργου με την κατάσταση να ξεφεύγει, καθώς κάποιοι παρευρισκόμενοι του επιτέθηκαν άγρια.

Συγκεκριμένα, μπροστά στο μνημείο της πόλης, πολλά άτομα άρχισαν να βρίζουν τον δήμαρχο και άρχισε να δέχεται σπρωξίματα και χτυπήματα.

Άμεσα επιχείρησαν να τον απομακρύνουν, αλλά πετάχτηκαν πολλά μπουκάλια και αντικείμενα, με τον Γιάννη Μπουτάρη να είναι σε κατάσταση σοκ.

 

 

 

xanthinews

Συνεχίστε να διαβάζετε

Trending

Copyright © 2018 VideoTex.